laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HANDELSBEDRIJF IN SOFTWAREPRODUCTEN (MBI IN IT)

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60820 17-03-2015 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Handelsbedrijf in softwareproducten zoekt (technische) ondernemer in IT.

De onderneming is een handelsorganisatie in software met op internet gerichte producten. De onderneming levert softwarepakketten die voor het MKB binnen 3 dagen inzetbaar zijn om meer business te genereren. De softwarepakketten sluiten naadloos aan bij moderne MKB bedrijven die optimaal gebruik willen maken van internet, sociale media en mobiele technologie. De onderneming biedt eigen software en software van derden aan binnen haar klantennetwerk, vanuit een eCommerce softwarewinkel.

Daarnaast bouwt en onderhoudt de onderneming de benodigde eCommerce- & ICT infrastructuur voor de klanten. Naast de ontwikkeling van producten, behoort tevens ondersteuning tot het dienstenpakket.

Het bedrijf zoekt een ondernemende technisch directeur (MBI kandidaat) ter versterking van het management die tevens een belang koopt in de onderneming. Ervaring met “off shore” ontwikkelen is gewenst. Goede verdiensten en toekomstmogelijkheden.

Indicatievraagprijs ca. 100K


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29