laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MULTIDISCIPLINAIR ENGINEERINGSKANTOOR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60796 11-03-2015 Dienstverlening Ingenieurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 Vertrouwelijk n.o.t.k. B.V.

omschrijving

Ter overname aangeboden een multidisciplinair engineeringskantoor in Limburg. De onderneming heeft langjarige ervaring op gebied van bouwkunde, werktuigbouwkunde, electro- en procestechniek. Daarnaast ervaring op het gebied van detail- en basic engineering, projectmanagement, contracting, consultancy, ATEX en PED, digitalisering en documentbeheer.

Het bedrijf bestaat bijna 16 jaar en heeft een uitstekende naamsbekendheid opgebouwd. De onderneming is gehuisvest in een huurpand. De huurovereenkomst is voor onbepaalde tijd maar dagelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 3 maanden.

Opdrachtgevers zijn o.a. gerenommeerde industriele bedrijven, overheid en semi-overheid, nutsbedrijven en zorginstellingen. Voor diverse opdrachtgevers worden reeds jarenlang opdrachten uitgevoerd. Goed geoutilleerd en financieel gezond bedrijf.

Er zijn thans naast de DGA 5 medewerkers in dienst.

Reden van verkoop is de leeftijd van de huidige ondernemer. Ondernemer is bereid, indien gewenst, om nog een nader te bepalen periode de koper te blijven begeleiden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29