laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HOLIDAY COMPLEX

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60795 11-03-2015 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 2.500.000 - € 5.000.000 N.v.t.

omschrijving

Holiday complex 600 mtr v/h strand in Albufeira

Unieke investeringskans met gegarandeerde huurinkomsten! Als u op zoek bent naar de perfecte, kant en klare investering met hoog rendement en u wilt direct een lopende zaak voortzetten dan is dit zeker de beste keuze voor u. Met 23 appartementen en 280 m² aan zwembad en tuinen heeft u de perfecte vakantiebestemming voor diverse gasten nabij het St. Eulalia strand.
Er is een receptie en parkeergelegenheid en dit alles gelegen op 600 meter van het strand, naast een mooi dennenbos en met alle faciliteiten in de directe omgeving.

Toekomst potentie – alle 23 appartementen hebben hun eigen inschrijving bij het kadaster (officieel gesplitst in appartementsrechten). Dit betekent dat op elk gewenst moment u één of meerdere appartement(en) individueel kunt verkopen. Dit is een enorm voordeel en maakt dit een zeer zekere investering met een toegevoegde waarde!

Deze ontwikkeling is eigendom van een familie die hun hart en ziel in het geheel gestoken hebben. Direct vanaf de eerste indruk zult u zien dat de buitenkant van het gebouw, de binnenkant van de appartementen, het zwembad, de tuin en alles wat bij het complex behoort tot in de puntjes verzorgd is en een hoge standaard is gehandhaafd.

Momenteel is er een gegarandeerd huurcontract met een reisburuau voor bijna alle appartementen waardoor er gegarandeerde huurinkomsten zijn tussen april en oktober! Dit contract is met één van de meest toonaangevende reisbureaus in Nederland en is geldig voor 3 jaar.

Met dit gegarandeerde contract heeft u zekerheid van een goed inkomen voor het zomerseizoen en nog steeds de mogelijkheid om de appartementen die niet in het contract zitten, zelf te boeken en uiteraard boekingen aan te nemen buiten het zomerseizoen voor alle appartementen. Op dit moment is het nog steeds een bedrijf in werking wat betekent dat de aankoop van dit onroerend goed de aankoop betekend van een lopend bedrijf.

Het wordt verkocht inclusief de volledige inventaris van alle appartementen. Dit omvat volledige meubilair binnen en buiten, alle lakens, handdoeken, bestek, keukenapparatuur, satellieten, internet apparatuur enz. !!
Maar dat is niet alles; de aankoop omvat ook de website en klantenbestand.

Elk appartement beschikt over een apparte badkamer en complete keuken (sommige met aironditioning), bed, keukenlinnen en badtextiel zijn inbegrepen. In het complex bevinden zich 9 studio appartementen (T0) voor 2 personen, 10 twee kamer appartementen (T1) voor max. 4 personen, 2 drie kamer appartementen (T2 ) voor max. 5+1 personen en als laatste 1drie kamer appartement Deluxe voor max. 5+1 personen.

De locatie van deze ontwikkeling is op 600 meter van de Oceaan, een paar minuten lopen naar het strand en om de hoek van een grote supermarkt en verschillende winkels, restaurants, bars en andere toeristische activiteiten.

Boven alles is nieuwbouw in de buurt van de oceaan tegenwoordig verboden in de Algarve wat het effect heeft dat huidige bouw dicht bij de oceaan alleen maar meer en meer in waarde stijgt daar het zeldzaam is dat dit te koop komt.

Overnameprijs is € 3.500.000 -
Prijs voor overname goodwill; € 495.000.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29