laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


B&B/VERHUUR APPARTEMENTEN TAVIRA-PORTUGAL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60793 11-03-2015 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

Prachtig onroerend goed (B&B/verhuur) gelegen in de rustige plattelands omgeving van Luz de Tavira, nabij Tavira stad en op 2,5 kilometer van het prachtige Barril beach strand aan de Oostzijde van de Algarve. Dit onroerend goed beschikt over 2 karakteristieke Portugese woningen die gerenoveerd zijn en beschikken over comfort en een luxe en moderne inrichting. Dit onroerend goed combineert het beste van beide werelden! Prijs € 625.000,-

Naast de twee bestaande woningen is er aan de zuidkant een project voor de bouw van een derde villa met 3 slaapkamers van totaal 130 m2, met jacuzzi op het terras en uitzicht op zee! De bouw van de derde woning is inclusief in de weergegeven prijs. De huidige eigenaar verhuurt de reeds bestaande woningen succesvol en het concept zal alleen maar sterker worden met de komst van een derde woning welke groter is dan de twee bestaande woningen.

De eerste woning (110 m2) is voorzien van 3 slaapkamers, comfortabele zitkamer, zeer aangename eetkamer en 2 luxe badkamers.

De tweede woning (89 m2) is voorzien van 2 slaapkamers, een luxe keuken, woonkamer houtkachel, een loft met plaats voor 2 bedden en een slaapkamer met luxe badkamer en-suite.

De beide woningen zijn voorzien van rustieke elementen, maar ook moderne apparatuur in de keuken en bijvoorbeeld airconditioning. Ook hebben beiden een prive buitenruimte met barbecue. Tevens is er een gemeenschappelijk zwembad met recreatiegebied en parkeergelegenheid voor vier auto's.

De derde woning is in aanbouw (130 m2).

Dit onroerend goed is gelegen op een perceel van 1.379 m2 en biedt een prachtig uitzicht en beschikt over veel groene zones. Het is goed bereikbaar en gelegen in een rustige omgeving. Zeer goede potentie voor plattelandstoerisme gedurende het hele jaar.

Tavira is gelegen op 5 km en in de directe omgeving zijn diverse winkels, een supermarkt, treinstation en restaurants te vinden.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29