laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MULTIDISCIPLINAIR WEBBUREAU MET STERK CONCEPT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60733 03-03-2015 Dienstverlening Reclamebureaus
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

De onderneming is een multidisciplinair webbureau en richt zich op het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, webdesign & -development. De onderneming besteedt haar bedrijfsactiviteiten uit aan een vaste selectie van goedgekeurde specialisten/samenwerkingspartners. Met deze outsource partijen onderhoudt de onderneming een sterke relatie en vertrouwensband.

De onderneming heeft efficiënt ingerichte werkprocessen en heeft de afgelopen jaren laten zien dat het omzet blijft genereren, ondanks de minimale inspanning aan marketingactiviteiten. Het bedrijf is toe aan ‘upscaling’ en is klaar om nationaal verder door te groeien en uitgerold te worden naar andere landen.

De initiatiefnemer heeft mede door andere werk gerelateerde werkzaamheden geen constante focus op de onderneming. Desondanks heeft het concept zijn succes bewezen. Ideale start voor een kandidaat-koper die samen met de huidige ondernemer, het concept internationaal wil uitrollen.

Saleservaring, een groot netwerk bij bestaande MKB bedrijven en basiskennis van het online landschap zijn een pré. De initiatiefnemer beschikt over technische kennis en zal (voorlopig) betrokken blijven om te ondersteunen.

Indicatievraagprijs ca. 100K


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29