laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INBINDAPPARAAT MET MEERDERE INNOVATIEPRIJZEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60731 03-03-2015 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Benelux Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

De onderneming heeft een nieuwe onderscheidende manier van inbinden ontwikkeld, welke bestaat uit uitsluitend 'groene' materialen. Dit concept is het enige papier inbindsysteem dat in een handomdraai 100% recyclebare boekjes maakt. De innovatie is verbluffend en heeft internationaal al veel prijzen gewonnen.

Het concept is gepatenteerd in meerdere werelddelen/ landen en is uitermate geschikt in corporate omgevingen. Een thuisversie is in ontwikkeling.

Om dit concept internationaal verder uit te rollen, wordt een kandidaat-koper gezocht met marketing- en saleservaring of logistieke ervaring. Deze man of vrouw gaat het strategisch plan mede opstellen en ten uitvoer brengen.

De kandidaat kan participeren tussen de 100K en 150K waarvoor een substantieel aandelenpakket wordt verkregen. De partner zal mede de dagelijkse sturing voor zijn/haar rekening nemen en kan direct een managementvergoeding hiervoor ontvangen. In de onderneming is kennis, kunde en kapitaal beschikbaar om de groei te kunnen realiseren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29