laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMING IN LUXEARTIKELEN VOOR HUISDIEREN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60701 24-02-2015 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

De onderneming is een online dierenspeciaalzaak in een nichemarkt voor dierenspeciaalzaken en aanverwante artikelen. Deze online onderneming levert luxeartikelen voor huisdieren, gericht op het hogere segment.

De onderneming heeft diverse internationale websites en een internationale klantenkring (zowel consumenten als detaillisten die een wat luxer assortiment willen verkopen). Op dit moment lopen er diverse acties met detaillisten en zijn er contacten met leveranciers uit US en Australië.

De markt van luxeartikelen voor honden en katten groeit jaarlijks. Mede door celebrities die hun huisdier onderdeel maken van hun lifestyle. Deze luxeartikelen zijn veelal niet in reguliere dierenspeciaalzaken te koop, maar alleen via online speciaalzaken te verkrijgen. Dierenspeciaalzaken realiseren steeds meer omzet via het online verkoopkanaal.

Vanwege de leeftijd van de ondernemer wordt deze onderneming verkocht. Er wordt een koper gezocht voor het succesvol uitbouwen van de organisatie in een aantoonbare groeimarkt. Er wordt reeds omzet gegenereerd en de organisatie is operationeel.

Dit bedrijf is bijzonder geschikt als (online) aanvulling op dierenspeciaalzaken. Van de potentiële kandidaat wordt affiniteit in deze branche verwacht en ervaring met marketing & sales en logistieke dienstverlening.

De overnamesom (incl. voorraad) ligt rond de €100.000,-.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29