laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INNOVATIEVE SOFTWARE VOOR OMNICHANNEL RETAIL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60699 24-02-2015 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Innovatieve software voor ondersteuning van omni-channel strategieën.

Het product is oorspronkelijk voor een grote Nederlandse partij ontwikkeld, die vanwege de sluiting van vestigingen uit het straatbeeld dreigde te verdwijnen. Door de inzet van deze software, in combinatie met de toegepaste kinekt technologie (reageren op beweging) en touch folie, blijft men op de door hen gekozen locaties toch contact houden met (potentiële) klanten.

Het softwarebedrijf dat dit product heeft ontwikkeld, heeft het product volledig in eigendom en kiest ervoor om het niet zelfstandig uit te gaan rollen, maar het product en de rechten te verkopen. Op deze manier kunnen zij zich blijven richten op nieuwe innovatieve ontwikkelingen. Wel is men in overleg beschikbaar voor ondersteuning bij uitrol, voor onderhoud en voor functionele uitbreidingen.

Door de flexibele opzet en eenvoudige installatie is het inzetten van deze software interessant voor verschillende branches en ook mogelijk voor tijdelijke locaties, waarbij de software en hardware verhuurd kan worden. Potentiële branches zijn overheid, banken, autodealers, uitzendbureaus, etc.

Het verdienmodel is afhankelijk van de keuze van de koper en kan liggen op het terrein van hardware, software (verkoop of Saas) of het aanleveren van content.

Indicatievraagprijs: 100K


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29