laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BAR MET RESTAURANT IN ALGARVE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60679 20-02-2015 Horeca en Recreatie Cafetaria`s
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Overig 5 - 10 Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 B.V.

omschrijving

Succesvol restaurant op A-locatie in de Algarve ter overname! Dit succesvolle restaurant, gelegen op de eerste lijn van het strand bij de boulevard van het welbekende Monte Gordo is nu te koop. Dit is dé kans om uw dromen waar te maken.

Het restaurant is al jaren een welbekend concept in Monte Gordo; een gevarieerde menukaart met Nederlandse lekkernijen, maar ook English breakfast ontbreekt niet! Monte Gordo is dé plaats bij uitstek waar dit concept 100% succesvol is! Voor zowel lunch, diner als een lekkere borrel kunnen de gasten al jaren hier terecht en het terras zit dan ook dagelijks vol!

De ligging is perfect; aan het strand, bij de boulevard van Monte Gordo met tegenover een parkeerplaats waardoor er enorm veel aanloop is. Bent u nieuwsgierig geworden? Informeer dan snel voor aanvullende informatie of plan direct een bezichtiging.

Een beoordeling van een klant: "Wij hebben de lunches geproefd over de jaren heen en wij vinden dit restaurant een fijne en relaxe plek. Het is fijn en relaxed om te bezoeken. Het lunchmenu is gevarieerd en de medewerkers zijn vriendelijk. Gewoon zitten, genieten van het eten en zie de wereld voorbij lopen."

Overname prijs € 550.000,-


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29