laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CREATIEF ON-LINE PRODUCTIE BEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60673 16-06-2015 Industrie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk € 300.000 - € 400.000 B.V.

omschrijving

Onze opdrachtgever maakt creatieve producties met inhoud die ertoe doet in de media wereld van vandaag. Creativiteit in allerlei uitingen van content, op alle mogelijke platformen, maar altijd van de hoogste kwaliteit. Die hoogste kwaliteit wordt gerealiseerd door een one stop shopping concept aan te bieden als dat gewenst wordt, of deeltaken gevraagd worden. Maar altijd met één aanspreekpunt, een vast team en competenties om alle stappen optimaal aan te bieden. Of het nu gaat om ontwerp, creatie, regie, in-house opname faciliteiten, montage en audio, het produceren en coördineren van volledige projecten en campagnes. Kwaliteit en creativiteit staan centraal.

Bij iedere opdracht staat een klein vast team als basis klaar dat desgewenst wordt uitgebreid met freelance creatieven en regisseurs om de beste kwaliteit te waarborgen. De trekker van de onderneming realiseert zich dat ook hij op termijn een stapje terug wil doen. Daarom komt hij graag in gesprek met mensen die het stokje van hem kunnen en willen overnemen. Dat kan een kleine onafhankelijke producent zijn die schaalvergroting zoekt, maar ook een creatief met commerciële kwaliteiten die droomt van een eigen productie bedrijf op hoog niveau.

Idealiter zou een kandidaat langs de weg der geleidelijkheid de kneepjes van het vak, de klanten en relaties, kennis en ervaringen overgedragen kunnen krijgen, maar een ander pad is ook bespreekbaar. Uiteindelijk is het doel wel dat de onderneming ook in financiële zin overgedragen kan worden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29