laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMING IN MEDISCHE SIERADEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60664 16-02-2015 Dienstverlening Gezondheidszorg
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Benelux Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Het bedrijf heeft een medisch sieraad ontwikkeld, dat momenteel succesvol wordt verkocht in de Benelux.

Het sieraad is bedoeld om ID informatie over de drager beschikbaar te maken in noodsituaties. Er is een basiscollectie ontwikkeld. De sieraden bevatten vrij in te vullen informatie over de drager. Dit kan een In Case of Emergence (ICE) nummer zijn maar ook medische gegevens zoals b.v. bloedgroep, allergie of andere aandoening. De huidige collectie wordt via een webshop verkocht.

Samen met de initiatiefnemer kan de onderneming verder uitgerold worden. Hierdoor is kennis in de onderneming aanwezig. De markt is groot en niet gebonden aan grenzen. De catalogus en toepassingen worden fors uitgebreid met nieuwe producten en diensten, waaronder een elektronisch medisch- en contactdossier die de drager zelf kan onderhouden.

Voor deze organisatie zoeken we een directeur / MBI kandidaat met ervaring in (online) marketing en algemeen management die het bedrijf verder op de kaart wil zetten. Deze kandidaat investeert mee in de verdere professionalisering van deze onderneming.

Inbreng ca. 100K


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29