laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FM RADIOSTATION ZOEKT COMMERCIëLE MBI-KANDIDAAT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60641 11-02-2015 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 B.V.

omschrijving

Radiostation

De onderneming is een radiostation op de FM frequentie en bestaat inmiddels 10 jaar met een grote regionale naamsbekendheid en een hoge luisterdichtheid. Het station beschikt over de vergunningen om in vier regionale Randstedelijke gebieden, onder meer Amsterdam, uit te zenden. In 2015 worden de uitzendregio’s uitgebreid.

Format

Het format dat het radio station hanteert is Contemporary Hit Radio (CHR), een format dat wereldwijd succesvol is. Het format is bepalend voor de doelgroep die aangesproken wordt, in dit geval een publiek van 18 tot 35 jaar, met een accent op vrouwen. In de praktijk doet het station het ook goed in de omliggende leeftijdscategorieën. De onderneming is hét station van Katy Perry, Beyoncé, Justin Timberlake, De Jeugd Van Tegenwoordig, Sean Paul, Pink, Lady Gaga, Rihanna, Gers Pardoel, Snoop Dogg en Bruno Mars, dé aansprekende artiesten van deze tijd.

Ambitie

De ambitie is groot, het radiostation wil definitief naar de top binnen haar doelgroep en die positie vermarkten. Met de beoogde groei wil de onderneming een professionele commerciële afdeling opzetten voor de verkoop van radioreclame en haar financiële basis verstevigen. Internet speelt een belangrijke rol in de ambities van de onderneming. Het lanceren van Innovatieve en creatieve concepten maakt onderdeel uit van de ambities.

Kandidaat

De onderneming zoekt ter aanvulling van het huidige management een commercieel sterke MBI kandidaat met de juiste ervaring en achtergrond die bereid is financieel te investeren in de onderneming en de commerciële doelstellingen weet te realiseren. Ook strategisch wordt verwacht dat de kandidaat de nodige bagage meeneemt om innovatie en creatieve marketingconcepten te ontwikkelen die bijdragen aan de doelstellingen van de onderneming.

Wij zijn geïnteresseerd in contact te komen met kandidaten met passie voor radio en marketing en concrete investeringsbereidheid en investeringsmogelijkheden, een stevig trackrecord en een uitstekende reputatie.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29