laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GROOTHANDEL IN AUTOSPORT-ONDERDELEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60606 05-02-2015 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Activa / passiva transactie 5 - 10 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk n.o.t.k. Eenmanszaak

omschrijving

Een groothandel in autosport-onderdelen en tevens producent van off-road buggy's. Deze onderneming heeft een langjarige ervaring op het gebied van ontwerp en productie van off road buggy's en is een vooraanstaande groothandel in auto-onderdelen voor de autosport, variërend van motoronderdelen tot helmen en kleding.

Daarnaast is de onderneming gespecialiseerd in custom-made versnellingsbakken en aandrijftechnieken voor de autosport en heeft een exclusief dealerschap voor Nederland van een bekende Franse producent van versnellingsbakken.

De onderneming, die al meer dan 30 jaar bestaat, heeft een uitgebreide klantenkring ( > 2.000) waarvan ca. 50% als vaste klant betiteld kan worden. De klantenkring bestaat voor 60% uit particulieren en 40% uit bedrijven. Europa is het afzetgebied voor deze onderneming, met de nadruk op West Europa.

De onderneming heeft in haar specifieke branche een meer dan uitstekende naamsbekendheid opgebouwd. Het functionele bedrijfspand, bestaande uit werkplaats, magazijn en kantoor kan uitsluitend gehuurd worden.

Naast de ondernemer en diens echtgenote zijn er een vijftal all- round medewerkers in dienst van de onderneming.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29