laatst bijgewerkt op: 25-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTNERS IN CORPORATE FINANCE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60582 02-02-2015 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk n.o.t.k. B.V.

omschrijving

Onze opdrachtgever is actief in de dienstverlening voor ondernemers die hun bedrijf gaan verkopen. Een bedrijf verkopen doe je vaak maar 1 keer in je leven en dat maakt het proces van bedrijfsoverdracht spannend, emotioneel en complex.

In een maatschap met meer dan 10 partners, die allen een specialisme uit het proces dekken of generalist zijn, wordt gezocht naar uitbreiding van de (kosten) maatschap. Het invullen van de regio's Oost, Zuid of West met partners is nu aan de orde. In plaats van uit huis als één-pitter te werken, sluiten de gezochte partners zich aan en werken in teamverband aan de opdrachten, in verkoop van bedrijven of soms ook in de aankoop daarvan.

U heeft ruime ervaring in het bankwezen, in de accountancy of in de fiscaliteit. U wilt nog een jaar of 10, 15 door als zelfstandig consultant in groepsverband en profiteert van de ervaring van de maatschap. In een prettige werkomgeving ontmoet u altijd collegae die met dezelfde diensten bezig zijn hetgeen inspirerend werkt.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29