laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MASTER FRANCHISE ZWEMLES VOOR KINDEREN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60579 01-02-2015 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

De formule waar wij een master franchisenemer voor zoeken is absolute marktleider in haar thuismarkt. Zij is hard op weg dat ook te worden in een aantal andere landen. Zij leert kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 basis zwemvaardigheden.

De formule heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de potentie in Nederland. Hieruit blijkt dat er ruimte is voor ongeveer 25 vestigingen in Nederland. De hoge standaards en het succes van de formule in andere landen zal een master franchisenemer voor Nederland aanspreken

Een deel van het succes wordt verklaart door de bedrijfscultuur en het ondernemerschap. Relevant voor de groei zijn de franchisenemers en relevant is de ondersteuning door de moederorganisatie. Elementen als backoffice, training, 1e lijns business advies, marketing, inkoop etc. maken dat de franchisenemers zich kunnen richten op de kernactiviteiten en hun groei.

Ouders willen het beste voor hun kinderen, de toekomst van schoolzwemmen staat onder druk, zwembaden zijn driftig op zoek naar extra inkomsten, van huis uit is Nederland een zwemland en er is nog geen landelijke professionele aanbieder op dit niveau. De marktomstandigheden zijn prima.

Als toekomstige Master ontvangt u de rechten voor Nederland. U zult kunnen beschikken over een professionele formule, markonderzoek en maakt kennis met een sterke, positieve bedrijfscultuur.

Om succesvol te kunnen zijn moet u kunnen gedijen in een omgeving die commercieel en tegelijkertijd creatief is. U moet passen in een cultuur die effectiviteit combineert met het vermogen om mensen te laten groeien. Een match met de bedrijfscultuur is derhalve een randvoorwaarde. U beschikt daarnaast over de financiële middelen om uw bedrijf op te starten en toch vooral over de zorgzaamheid die past bij het product, de formule en de ambitie om consistent aan de opbouw van het merk te werken.

Als u de dynamische ondernemer bent die wij zoeken en u bent bereid om te investeren in uw eigen bedrijf dan biedt de opdrachtgever u een inspirerende omgeving met veel oog voor innovatie en zelfstandigheid. Graag komen we dan ook met u in contact.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29