laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


LEVERANCIER MOBIELE WEBSHOP APPS ZOEKT MBI

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60557 27-01-2015 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 N.v.t.

omschrijving

Onderneming met reeds succesvolle marktintroductie van een native (shopping) app platform. Internationaal schaalbaar product gericht op de explosief groeiende m-Commerce markt.

Door een toenemende vraag vanuit het midden- en kleinbedrijf naar native (shopping) app's heeft het moederconcern het afgelopen jaar een technisch framewerk ontwikkeld waarmee eenvoudig, snel en goedkoop native (shopping) app's kunnen worden gemaakt en gepubliceerd.

Deze shopping app's zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de laatste technologische standaarden. Mede doordat de ontwikkeling van het platform en de app's wordt gerealiseerd door het moederconcern heeft deze onderneming de garantie om technisch te worden ondersteund en heeft men voor de nabije toekomst een sterke partner met betrekking tot technologische (door-) ontwikkelingen.

De eerste shopping app's zijn gepubliceerd en de reacties van de eerste klanten zijn uitstekend. De app's worden door eindgebruikers (zowel nieuwe als bestaande klanten van de betreffende webwinkels) massaal gebruikt en zowel de retentie als de conversie op de app's presteren goed.

Het systeem dat deze onderneming heeft ontwikkeld voor het bouwen en publiceren van shopping app's (het z.g.n. framewerk) sluit aan op de back-end (CMS) van de bestaande webwinkels van de e-Commerce partner. Hierdoor is het voor de webshop ondernemer gemakkelijk om de app te beheren en vanuit één systeem zijn online winkel te managen.

Het product en de dienst zijn zeer schaalbaar, zodat er meer dan voldoende groeipotentie in de onderneming zit. De ambitie is thans om het framewerk en de software technisch door te ontwikkelen, marketing activiteiten te intensiveren, en de sales van de app's te verhogen.

De aandachtsgebieden van de gezochte MBI-kandidaat zullen zijn: sales en business development.

Vraagprijs: 175k


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29