laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SOFTWAREBEDRIJF IN ARBO OPLOSSINGEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60552 27-01-2015 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

omschrijving

Het product betreft een bestaande online applicatie die geautomatiseerde oplossingen aanbiedt die verplichtingen vanuit Arbo wetgeving verzorgt. Deze applicatie wordt als SAAS oplossing aangeboden aan haar klanten. Dus een solide, periodiek terugkerend verdienmodel.

Er is behoefte aan een compagnon met een stevige persoonlijkheid, die als primair doel heeft de commerciële activiteiten verder te professionaliseren en op termijn eindverantwoordelijk wordt voor de gehele bedrijfsvoering.

De onderneming is druk bezig om haar productportfolio te moderniseren. Dit gebeurt in intensief overleg en samenspraak met haar klanten. Klantbeleving en klantbehoud zijn kernwaarden binnen de onderneming.

De applicatie is zeer eenvoudig breder toepasbaar te maken, zodat ieder bedrijf dat de wettelijke Arbo verplichting heeft, benaderd kan worden. Momenteel ligt de focus met name op een specifieke doelmarkt.

Ervaring in B2B en kennis en (verkoop)ervaring in softwareoplossingen/applicaties is gewenst.

Het bedrijf is gevestigd in het oosten van het land. Indicatievraagprijs ca. 100k, waarvoor een 50% belang in de onderneming kan worden verkregen (een en ander afhankelijk van inbreng en ambitie). De compagnon zal mede de dagelijkse sturing voor zijn/haar rekening nemen. Eventueel kan er bij aanvang een managementvergoeding worden gegeven. In de onderneming is aanvullende kennis en kunde aanwezig.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29