laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BISTRO IN DE HOUTRIBHAVEN TE LELYSTAD

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60536 23-01-2015 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Flevoland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

omschrijving

Op een schitterende locatie, met fenomenaal uitzicht over het IJsselmeer, wordt deze Bistro aangeboden. De Bistro is gevestigd in een opvallend en uniek pand.
Het beschikt over 35 zitplaatsen binnen en nog eens 16 op de veranda. Het terras, dat direct grenst aan het water, biedt plaats aan circa 50 gasten.

De jachthaven beschikt onder meer over 400 ligplaatsen, een jachtmakelaar, fietsenverhuur en een full service scheepswerkplaats.

Het pand wordt te huur aangeboden, waarbij de eerste twee jaren een huurkorting wordt verstrekt. De inventaris dient overgenomen te worden. Met name voor een (jong) ondernemerspaar zonder veel eigen vermogen, is dit een unieke kans! De pandeigenaar is bereid een groot deel van de overnamesom te financieren!

De jachthaven organiseert gedurende het jaar meerdere activiteiten. Van de ondernemer wordt verwacht dat hij deelneemt aan deze activiteiten. Tevens worden er eisen gesteld aan de openingstijden. Zo dient men in de zomer zeven dagen per week geopend te zijn vanaf 10.30 uur. De openingstijden in de winter zijn in overleg.

Huur per jaar € 30.000,= exclusief BTW
Korting jaar 1 € 6.000,=
Korting jaar 2 € 3.000,=

Servicekosten per maand € 150,=

Overname inventaris € 35.000,= exclusief BTW
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29