laatst bijgewerkt op: 21-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MERK WINKEL/WEBSHOP LEASURE/SPORT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60532 22-01-2015 Detailhandel Non-Food Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 B.V.

omschrijving

Goed bekend staande merk winkel/webshop leasure/sport. Specialismen zijn de verkoop van Ski- en Golf kleding. Tevens zijn casual- en outdoor-kleding ook de hoofdproducten. Naast de fysieke winkel is er een actieve webshop.

Gevestigd in de grote stad Gelderland. Het merk en de winkel bewegen zich in het midden- tot bovenste segment van de markt. De merknaam en kwaliteit van de artikelen staan op een hoog niveau.

Het is een goed beklante merkwinkel op een goede A2 locatie. Prima mogelijkheid voor ondernemer/eigenaar die zelf het voortouw neemt in de verkoop van kwaliteits -Sport- en leisure artikelen. De ondernemer moet zich kunnen verplaatsen in de klant die de wintersport beoefend, maar ook met een golfende klant kunnen meedenken. Deze genoemde kwaliteiten zijn essentieel voor klantenbinding en succesvol verkopen in de winkel en via de webshop.

Het personeelsbestand bestaat uit 1 fulltimer en 2 parttimers. Door andere zakelijke activiteiten, heeft de eigenaar op dit moment te weinig tijd om de noodzakelijke volledige aandacht op deze onderneming te kunnen richten. Tevens is er een mogelijkheid om een separate golf website te combineren met deze bovengenoemde winkel.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29