laatst bijgewerkt op: 21-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE IN MOBIELE FOODFORMULE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60527 21-01-2015 Detailhandel Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

De franchiseformule wil graag zo veel mogelijk mensen enthousiast maken over gezond, lekker en eenvoudig eten. Dit doen zij onder andere door laagdrempelige kookworkshops aan te bieden, kookdemonstraties te geven, cateringactiviteiten te doen, maar ook presentaties te geven over de invloed van voeding op je energieniveau.

Haar activiteiten vinden niet plaats op een vaste locatie maar daarvoor gebruiken ze onder andere een Foodtruck, die volledig is omgebouwd tot een mobiele kookstudio met een prachtige eetkeuken. Met de Foodtruck rijdt de franchisenemer naar de klant toe voor interactieve gezonde kookworkshops. Daarnaast heeft iedere franchisenemer een eigen aanhangwagen met aanrechten en alles wat nodig is om iedere locatie om te bouwen tot een mooie,praktische kookstudio.

De formule geeft regelmatig kookles op scholen, wordt geboekt voor evenementen en festivals, maar werkt ook veel voor bedrijven die graag de vitaliteit van de medewerkers op een leuke manier onder de aandacht willen brengen.

Belangrijke punten:
- Een eigen netwerk en de capaciteit om zelf opdrachten te werven. Landelijke opdrachten die de formule binnenkrijgt worden tussen de ondernemers verdeeld.
- Minimaal 3-4 dagen per week beschikbaar en flexibel in werkzame dagen (soms in weekend of ‘avonds).
- Koksopleiding niet verplicht, hobbykok is ook prima. De recepten zijn eenvoudig en juist bedoeld voor iedereen. Eigen initiatief in receptuur toegestaan mits voldaan wordt aan de uitgangspunten van de formule.
- Sociale vaardigheden, enthousiasme, communicatieve vaardigheden en doorzettingsvermogen wel zeer gewenst.
- Ondernemerservaring niet verplicht. De formule kan je helpen op veel gebieden, zoals administratie, acquisitie voorbereiding, etc. Moet wel over werkervaring en organisatie talent beschikken om de veelzijdigheid van ondernemerschap aan te kunnen.
- Ruimte beschikbaar bij je huis of elders om de aanhanger en truck veilig te stallen en kleine ruimte voor opslag van voorraad en inventaris.
- MBO + denkniveau.
- Gewenste investering varieert. Er zijn verschillende modellen ontwikkeld. Niets investeren en (eerst) huren van de franchisegever behoort tot de mogelijkheden. Hou wel rekening met een eerste jaar waarin je waarschijnlijk nauwelijks inkomen hebt.

Wil je meer weten over de formule? Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan.

Entreegeld: €4.000
Jaarlijkse franchisefee: 7% van omzet met minimum van €3.600
De omzet zal per jaar meer worden te beginnen met een omzet van ongeveer €25.000 in het eerste jaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29