laatst bijgewerkt op: 23-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MBI VERMOGENSBEHEER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60523 20-01-2015 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Benelux Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Vermogensbeheer is van oudsher traditioneel ingesteld en daarom toe aan vernieuwing. Verdienmodellen, communicatie, techniek, enz. zijn aan verandering onderhevig. Daarom gaat deze vermogensbeheerder de markt op een “andere” manier benaderen.
We zoeken een aantal commercieel ingestelde MBI’ers die compagnon willen worden in een organisatie die vindt dat het anders moet en dat de markt daar rijp voor is.

Wat bieden we? Vermogensbeheer passend in 2015. Denk hierbij aan transparantie, kostenreductie, verregaande automatisering, de klant centraal stellen, 24/7, ..... En uiteraard een prominente plaats in het ondernemersteam van deze organisatie waarbij commercieel gevoel en ondernemer willen zijn centraal staat.

Deze MBI betreft geen bedrijf met snelle mannen in strakke pakken. Deze onderneming stelt de klant centraal met deskundig advies, dito dienstverlening en lage tot geen doorberekende kosten voor de klanten.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29