laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INTERIEURBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60503 20-01-2015 Detailhandel Non-Food Woningtextiel
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 B.V.

omschrijving

Interieurbedrijf ter overname aangeboden in Noord-Oost Brabant. Eigenaar wil zich richten op nieuwe activiteiten en heeft daardoor te weinig tijd om zijn interieur bedrijf de volle aandacht te geven. Het interieur bedrijf bestaat reeds vele jaren en heeft een gevestigde naam opgebouwd. De onderneming is aangesloten bij een inkoopcollectief. Hierdoor is het in staat een hoogwaardig assortiment te voeren.

De activiteiten van de onderneming richten zich met name op:
- De verkoop en het leggen van vloeren en tapijt.
- De verkoop en het hangen van gordijnen en andere raamdecoratie.

Geprognosticeerde omzet voor 2015 bedraagt €400.000.
Geprognosticeerd nettoresultaat voor 2015 bedraagt €80.000 (voor beloning eigenaar). Naast de eigenaar is er 1 persoon op oproepbasis (geen vaste arbeidsovereenkomst) werkzaam. Het bedrijf is gevestigd in een representatief winkelpand aan een doorgaande weg. Het winkelpand / showroom heeft een kwalitatief hoogwaardige en eigentijdse inrichting. Het pand is gekoppeld aan een woning. Het winkelpand (eventueel tezamen met de woning) kan zowel worden gehuurd als gekocht. Diverse opties zijn bespreekbaar.

De verkoper is bereid de eerste periode (1 tot 2 jaar) de koper te blijven ondersteunen. Dit is een ideale kans voor bijvoorbeeld een echtpaar / stel door de mogelijkheid van winkel aan huis.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29