laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MBI VOOR SUCCESVOL NATIVE (SHOPPING) APP PLATFORM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60500 20-01-2015 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Benelux Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Early stage onderneming met reeds succesvolle marktintroductie van een native (shopping) app platform. Internationaal schaalbaar product gericht op de explosief groeiende m-Commerce markt.

Het bedrijf is vooralsnog een dochteronderneming van een succesvol app ontwikkelbureau dat applicaties ontwikkelt voor grote en bekende merken en uitgeverijen.

De shopping app's zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de laatste technologische standaarden. Mede doordat de ontwikkeling van het platform en de app's wordt gerealiseerd door het moederconcern heeft deze onderneming de garantie om technisch te worden ondersteund en heeft men voor de nabije toekomst een sterke partner met betrekking tot technologische (door-)ontwikkelingen.

Er wordt samengewerkt met bekende e-Commerce platformen welke internationaal webshops aanbieden aan MKB-ondernemingen. De onderneming kan middels deze samenwerking een grote doelgroep bereiken (meer dan 10.000 webwinkels op dit moment, en naar verwachting een veelvoud hiervan binnen afzienbare tijd).

Het framewerk wordt dusdanig verder ontwikkeld dat deze ook toepasbaar is op andere grote (internationale) e-Commerce platformen (marktbereik >100.000).

Het product en de dienst zijn zeer schaalbaar, zodat er meer dan voldoende groeipotentie in de onderneming zit. De ambitie is thans om het framewerk en de software technisch door te ontwikkelen, marketing activiteiten te intensiveren, en de sales van de app's te verhogen.

De aandachtsgebieden van de gezochte MBI-kandidaat zullen zijn: Sales en business development.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29