laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INKOOPORGANISATIE ZOEKT WELLNESS SPECIALISTEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60499 20-01-2015 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Benelux Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Bezoeken en bestedingen van klanten van wellnesscentra staan onder druk. Mede door het toegenomen aanbod neemt de prijsconcurrentie toe. Juist op zo’n moment kan collectief inkopen extra winst opleveren en voor extra concurrentiekracht zorgen.

Facilitaire inkoop is voor veel ondernemers in de wellness een kostenpost waar veel geld in omgaat. Elke euro die kan worden bespaard is immers 100% toegevoegde winst. Inkopen van energie, verzekeringen, telecom, afval diensten e.d. vergen soms wel 50% van het totale inkoopbudget, waar tot wel 20% op kan worden bespaard.

Deze inkooporganisatie, met zeer veel ervaring, biedt wellnesscentra deze aanmerkelijke kostenreductie. De klanten krijgen een transparante besparingscalculatie die uniek is in de markt en past in dit internet tijdperk.

Wij zoeken branchespecialisten met een ondernemersgeest, kennis en een netwerk in de wellnessbranche om deze organisatie verder uit te bouwen. De mogelijkheid wordt geboden om u als aandeelhouder in te kopen (MBI).


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29