laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


COMMERCIëLE DIRECTIEFUNCTIE IN LOGISTIEK BEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60469 13-01-2015 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 B.V.

omschrijving

Logistieke dienstverlener zoekt een commerciële ondernemer die het bedrijf, samen met het huidige management, naar de volgende groeifase gaat brengen.

De gezochte ondernemer heeft een sterke commerciële drive, ruime ervaring in B-to-B en kan/wil bouwen aan de commerciële organisatie. Ervaring in de logistieke dienstverlening is een pre, geen must. De logistieke markt is volop in beweging. Het betreffende bedrijf heeft een prachtig concept ontwikkeld waarmee specifieke sectoren uitstekend kunnen worden bediend met hun logistieke vraagstukken. Het welbekende “offer they can’t refuse” !

Het concept is uitontwikkeld en getest in de markt. De eerste klanten zijn zeer tevreden en nu is het moment aangebroken om het concept verder uit te rollen over heel Nederland.
De uitdaging is om de commerciële organisatie verder te gaan vormgeven (samenstellen van een team) en daarmee de verdere groei te realiseren. Er is sprake van een zeer strak gedefinieerde doelgroep en een groot marktpotentieel.

Wenst u naar aanleiding van deze advertentie meer informatie reageer en wij nemen contact met u op.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29