laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE IN SCHOENENFORMULE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60465 13-01-2015 Detailhandel Non-Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

omschrijving

Deze formule is de trendy schoenenketen met vestigingen door heel Nederland. De formule bestaat sinds 1997 en heeft, naast de meest trendy sneakers en fashion producten, ook exclusieve modellen van diverse merken waaronder Nike, Adidas, Converse, Reebok en Puma.

Omdat de formule zich focust op schoenen die op straat worden gedragen, wordt binnen de formule vooral gebruik gemaakt van materialen die ‘van de straat’ komen.

Ondersteunend in alle facetten
De organisatie achter de franchiseformule is een professionele groep mensen die allen een achtergrond hebben in de retail. De organisatie bestaat uit de afdelingen verkoop, inkoop, marketing, formulemanagement, finance, administratie, ICT en logistiek. Met pragmatische mensen binnen deze afdelingen wordt er voor gezorgd dat de ondernemers worden ondersteund in alle facetten die een eigen onderneming met zich meebrengt.

Alle (startende) ondernemers kunnen een beroep doen op de know how van de formulemanagers. Van het commercieel inrichten van de winkel tot voorraadbeheer, de formulemanagers coachen de ondernemers daar waar nodig.

Het formulemanagement bezoekt frequent de ondernemingen en staat altijd voor de ondernemer klaar. Alle ondernemers worden ondersteund bij landelijke campagnes d.m.v. POS-materialen, de dynamische website en klantgerichte digitale nieuwsbrieven.

Spreekt deze formule u aan? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29