laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INVESTEERDER VOOR PSA KLINIEK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60431 12-01-2015 Dienstverlening Gezondheidszorg
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 B.V.

omschrijving

Investeerder gezocht voor PSA kliniek (250K)

In samenwerking met diverse relevante partijen hebben twee oud cliënten van een GGZ burn-out kliniek het initiatief ontwikkeld om, op commerciële basis, deze dienstverlening voort te zetten.

Het betreft een kliniek voor herstel van PSA (psychosociale arbeidsbelasting) zoals burn-out en depressie. De problematiek wordt intramuraal, multidisciplinair en met de focus op versnelde re-integratie naar arbeid behandeld. Cliënten worden voor een periode van zes weken opgenomen in een toplocatie. Tijdens de opnameduur krijgen zij, op basis van een individueel behandelplan, diverse psychologische-, arbeidsgerichte- en sporttherapieën. Zowel individueel als in groepsverband.

De therapieën worden gegeven door medewerkers met lange ervaring op het gebied van intramurale aanpak van PSA problematiek. PSA is de belangrijkste reden voor langdurige uitval uit het arbeidsproces. De aanpak heeft in het verleden aangetoond de ziekteperiode aantoonbaar te verkorten en het herstel te verduurzamen. Tevens is deze aanpak wetenschappelijk onderbouwd.

Voor een werkgever en verzuimverzekeraar betekent dit een significante reductie van de schadelast. Borging van de kwaliteit is gedaan door samen te werken met diverse professionele partners. De vraag naar oplossingen voor PSA uitval is onverminderd hoog.

Er is behoefte aan een investeerder met affiniteit voor de zorgbranche en PSA gerelateerde problematiek. Een investeringsmemorandum is aanwezig en wordt, na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring, ter beschikking gesteld. In dit memorandum wordt aangetoond dat een dergelijke intramurale aanpak winstgevend kan worden geëxploiteerd.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29