laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DESINFECTIEBEDRIJF 100% BACTERIE EN VIRUSVRIJ

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60428 11-01-2015 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

De franchise van onze opdrachtgever is even simpel als eenvoudig.

De franchisenemers maken door middel van een ‘mist’ objecten en ruimten vrijwel 100% bacterie en virusvrij. Hoewel het product geschikt is voor de complete gezondheidszorg (ouderen-, zieken- en verpleeghuizen) is de potentie in de horeca, wellness, kantoren, fitnessbranche etc. nog veel aantrekkelijker. Overheden stellen steeds hogere eisen aan hygiëne en (voedsel) veiligheid. Tegelijkertijd wordt er door bedrijven meer en meer waarde gehecht aan efficiency en effectiviteit. Deze formule brengt beide samen.

Er is sprake van een grote internationale ambitie. In de UK is een Master Franchisenemer actief die al bijna een jaar ervaring heeft. In Duitsland en Frankrijk worden gesprekken gevoerd met ondernemers. Ook die landen is zij derhalve hard op weg die ambitie te realiseren. Bijgestaan door professionele franchiseconsultants uit de UK zoeken zij nu verdere internationale expansie.
Door extra waarde toe te voegen in de vorm van zelfstandig ondernemers (the ‘man in a van’) wordt het product voor zowel de klant als de franchisegever waardevoller. Het product wordt geleverd als een dienst (desinfectie) en daarmee is de toegevoegde waarde hoog. De ondernemer verdient op de grondstoffen. De kracht zit in de service en het persoonlijk contact. Desondanks is het denkbaar dat de Master Franchisenemer het product selectief in (sub) licentie geeft aan schoonmaakbedrijven, die e.e.a. als separaat merk voeren.

Wij zoeken een Master Franchisenemer voor Nederland. U begint eerst uw eigen pilot en groeit daarna (zo snel mogelijk) uit naar een niveau waarbij u volume paart aan slagkracht. Uw achtergrond wordt vooral gekenmerkt door ondernemerschap, durf, het vermogen beslissingen te nemen en ambitie.

Het product is breed inzetbaar. Affiniteit met een specifieke branche is niet van belang. (Sales) ervaring en/of ervaring in het aansturen van ondernemers strekt tot aanbeveling. Het hebben van een relevant netwerk zal uw start zeker kunnen versterken.

Als u die dynamische ondernemer bent die zich aangesproken voelt door dit profiel dan komen wij graag met u in contact. 


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29