laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE IN GEZONDHEIDSADVIES

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60426 11-01-2015 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Mijn speerpunten zijn beweging, voeding, mindset en supplementen.

Al jaren ben ik succesvol met mijn praktijk waarmee ik mijn cliënten help met het optimaliseren en behouden van gezondheid. Met als uitgangspunt ‘voeding, beweging, mindset en supplementen’ wordt op basis van een persoonlijk plan, structureel hieraan samen met de cliënt gewerkt.

Voorbeeld van deze integrale aanpak zijn de diabetes- en obesitasleefstijlplannen. In veel gevallen zullen mensen met diabetes Type 2 hun suiker kunnen regelen met voeding en beweging in plaats van met medicijnen. Andere veel voorkomende preventieve behandelingen betreffen burn-out, chronische ontstekingen of infecties. Tot mijn huidige klanten behoren naast particulieren o.a. directeuren van (middel) grote ondernemingen, politiefunctionarissen en ondernemers.

Ik verklaar zelf mijn succes door de combinatie van een grondige aanpak (vastgelegd in een boek) met ondernemerschap. Juist daarom heb ik gekozen voor franchise als methode om te groeien. Samen met een aantal experts heb ik de formule klaar gemaakt om aan te bieden aan meer ondernemers.

De meest ideale franchisenemer heeft een achtergrond als orthomoleculair- of fysiotherapeut, arts, diëtist of personal trainer (met medische scholing). In die gevallen zal een deel van de interne opleiding snel kunnen worden doorlopen of zelfs in zijn geheel niet nodig zijn. Anderen zijn niet uitgesloten. De formule voorziet in veel training en kennisoverdracht evenals een uitgebreide backoffice, beschreven processen en het vermogen op een efficiënte manier omzet te generen.

Naast vakinhoudelijke kennis is een zakelijke inslag van belang. U moet beschikken over het vermogen om uw praktijk succesvol te exploiteren. Er zal een beroep worden gedaan op uw acquisitie en commerciële vaardigheden.

Als u denkt in het profiel te passen en gelooft dat de toekomst van de gezondheidzorg meer en meer in preventie zit dan kom ik graag met u in contact.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29