laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ENGELSE TAALONDERWIJS AAN KINDEREN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60424 11-01-2015 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 N.v.t.

omschrijving

Jong een nieuwe taal leren geeft bijna een volledige garantie op succes. De oprichtster startte aan het einde van de jaren negentig met een leermethode gericht op de allerkleinsten. Gedreven door haar niet aflatende groei- en vernieuwingsdrift en geholpen door haar ervaring als ondernemer is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste in Europa.

Onze opdrachtgever wil een modern, vernieuwend, dynamisch en menselijk bedrijf zijn dat de norm stelt als het gaat om Engels taalonderwijs aan de allerjongsten. Zij doet dat nu in enkele honderden scholen wereldwijd.

Zij zoekt een Master Franchisenemer die de formule succesvol in Nederland kan implementeren, exploiteren en uitbouwen. Deze ondernemer deelt mee in de visie om telkens een stap voor te zijn, dus toonaangevend en aantrekkelijk.

Met hulp en ondersteuning van de franchisegever, gaat u na intensieve training, bouwen aan uw formule. U start met een eigen vestiging en start met franchising zodra de omstandigheden dat toelaten. U heeft uw franchisenemers een unieke formule te bieden met internationale ervaring en ondersteuning. Het verdienmodel zit in de afdrachten die u afspreekt met uw franchisenemers.

U dient te beschikken over de vaardigheid die nodig is om uw ondernemers te begeleiden. Omdat u deel uitmaakt van een netwerk weet u hoe u zich in een dergelijke omgeving moet bewegen. Ervaring in de branche van (talen) onderwijs is niet noodzakelijk maar wel een pre. U bent op de eerste plaats ondernemer en loopt dus risico. Een zakelijke houding is, naast het graag willen werken met (jonge) mensen dus van doorslaggevend belang.

Mocht u meer willen weten, dan sturen wij u graag onze uitgebreide brochure toe. Ook als u telefonische informatie wilt kunt u reageren dan op dit profiel.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29