laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MASTER FRANCHISE ZONNEBANKSTUDIO

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60423 11-01-2015 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

In Denemarken zijn er al ruim 100 vestigingen. We spreken hier over de formule van onze opdrachtgever, een onbemande zonnebankstudio. Het concept stijgt qua rendement uit boven de traditionele zonnebankstudio’s. Deels door het feit dat alle vestigingen eigendom zijn van een zelfstandig ondernemer maar vooral ook omdat het concept ‘onbemand’ is. Er hoeft slechts ca 4 uur per week te worden schoongemaakt. Dit in combinatie met slimme marketing, gezamenlijke inkoop en strakke formule maakt dat het lokale ondernemerschap wordt gewaarborgd maar er voor de consument sprake is van uniformiteit. Het zorgt er tevens voor dat de marktpenetratie in het gebied van de ondernemer optimaal is.

Het succes van de formule laat zich dus verklaren door ondernemerschap, ambitie, hoogwaardige (Backoffice) systemen en lokale marktkennis. De verregaande automatisering zorgen voor hoge rendementen en een beperkte investering. Franchisenemers kunnen één studio of meerdere studio’s exploiteren naast een andere onderneming of loopbaan.
Voor het Nederlandse marktgebied zijn wij op zoek naar een master franchisenemer die nadat hij ervaring heeft opgedaan met één of meerdere vestigingen zelf (sub) franchisenemers gaat werven en selecteren.
Met hulp en ondersteuning van de franchisegever, gaat u na een training bouwen aan de groei van uw formule. Zodra bij de eerste vestiging het succes zich aandient gaat u op zoek naar uw franchisenemers. U biedt hen een unieke formule met dito ondersteuning. Het verdienmodel zit in de afdrachten die u afspreekt met uw franchisenemers.
Het kunnen begeleiden van ondernemers en kunnen functioneren in een netwerk zijn vaardigheden waar u over moet beschikken. Ervaring in de branche is niet noodzakelijk. Affiniteit en zakelijkheid zijn dat wel. U denkt- en werkt op HBO niveau. Waarschijnlijk hebt u al ervaring als ondernemer en zoekt u naar een mogelijkheid om een bedrijf te starten waarin er minder afhankelijkheid is van de eigen beschikbare uren.

Als u uzelf ziet als die ondernemer en u bent bereid om te investeren in uw eigen bedrijf dan biedt de opdrachtgever u een inspirerende omgeving met oog voor veel innovatie en zelfstandigheid. Graag komen we dan ook met u in contact.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29