laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WATERSPORTCAFE BOOT AAN DE JACHTHAVEN TE KORTGENE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60408 07-01-2015 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

omschrijving

Watersport café “BOOT” onderdeel van jachthaven Delta Marina

Delta Marina is DE jachthaven van Zeeland gelegen op Noord-Beveland in het dorpje Kortgene. Het jachthavenbedrijf Delta Marina, de eerste Marina in Nederland, ligt in Kortgene, gemeente Noord-Beveland, aan het schitterende Veersemeer dichtbij de Oosterschelde. Het bedrijf viert in 2014 het 50-jarig bestaan. De plek, de ligging van het bedrijf en de omgeving zijn uniek. Kortgene en het Veersemeer zijn bekend om het mooie vaarwater, het groene karakter, de rust en ruimte en om het gezellige dorp met een uitstekend voorzieningenniveau. Delta Marina is aangesloten bij de Seven Sisters, een groep van kwaliteit jachthavens in de Zeeuwse delta. Jaarlijks wordt Delta Marina aan een strenge keuring onderworpen of zij aan de normen van de Blauwe Vlag voldoet. Delta Marina is sedert 2000 onafgebroken in bezit van de Blauwe Vlag. De Blauwe Vlag staat voor schoon en veilig. Delta Marina heeft een constante grote groep gasten waaronder ca 65 % afkomstig uit België, die met name in het seizoen het dorp en het gebied bijzonder levendig maken.

Aan de rand van deze jachthaven ligt dit mooie eetcafé met uitzicht over de jachthaven. Het bedrijf beschikt over ca. 48 zitplaatsen in het restaurant en 64 zitplaatsen op het terras met overkapping.
Voor deze unieke locatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste horeca exploitant of echtpaar die het concept verder willen uitbouwen en op een goed niveau in de markt kunnen brengen overeenkomstig het niveau van de bekende jachthaven. De juiste kandidaat kan volledig rekening houden met ondersteuning en medewerking van de verhuurder.
Het geheel is te huur zonder een investering te doen!
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29