laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MBI MOGELIJKHEDEN VOOR RETAIL-SPECIALISTEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60383 30-12-2014 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Inkooporganisatie heeft MBI mogelijkheden voor specialisten in retail.

Een inkoopgroep die nationaal en internationaal opereert is op zoek naar mede-ondernemers voor de retailbranche in Nederland. Als directie van de branche retail ben je hèt gezicht van de organisatie welke meer biedt dan uitsluitend (goede) inkoopvoordelen. 

Deze onderneming heeft met leveranciers zeer goede, langlopende prijsafspraken gemaakt welke een-op-een worden doorgelegd naar klanten. Deze besparingen zijn bovenmatig en spreken iedere ondernemer aan. Dus je kunt als compagnon rekenen op een solide verdienmodel. 

Naast het realiseren van inkoopvoordelen zijn de klanten lid van een netwerk (online retail community). In dit netwerk is de retail specialist de bindende factor voor ondernemers en biedt de organisatie meer dan inkoopvoordelen. Deze community kan voor diverse doelen ingezet worden nl. samenwerking, innovatie, kennisoverdracht, uitwisselen van ideeën, enz. 

De kandidaat dient de taal van de retail-ondernemers te spreken en weet welke behoeften er bij hen leven. Op basis daarvan dient de kandidaat de strategie van de groep in Nederland vorm te geven. Dat gebeurt in nauwe samenwerking met de landelijke organisatie en de back office van de groep. De kandidaat zorgt voor verdere groei binnen de retailbranche.

Profiel kandidaat:
• Een ondernemer met brede kennis en ervaring in retail
• Inkoop – en/of verkoopervaring
• Doorzettingsvermogen en overtuigingskracht
• Communicatief sterk
• De wil om samen te werken

Inbreng is wellicht deels financierbaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29