laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


€GROEN€ CONCEPT TBV KANTOOR OMGEVING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60382 30-12-2014 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

“Groen” concept t.b.v. kantoor omgeving

U kent het waarschijnlijk wel, belangrijke documenten welke bij elkaar gehouden worden door een nietje, ringband of iets dergelijks.

Onze onderneming heeft een nieuwe onderscheidende manier van documenteren welke bestaat uit uitsluitend “groene” materialen (papierproducten). Dus zonder ongezonde vluchtige lijmstoffen, staal (in wat voor vorm dan ook) of kunststof. Ook kunnen documenten op eenvoudige manier aan elkaar gehecht worden. Deze manier van documenteren is uniek, gepatenteerd en is voor zowel het MKB als de corporate omgevingen uitermate geschikt. Een thuisversie is in ontwikkeling.

Vanwege het eenvoudige gebruik én de milieuvriendelijkheid zijn we diverse keren internationaal onderscheiden, waar we bijzonder trots op zijn. Vanzelfsprekend past dit prima in het MVO beleid.

Wij bieden een enthousiaste MBI-kandidaat de mogelijkheid om deze onderneming commercieel verder uit te bouwen. Ambieert u ondernemerschap in combinatie met marketing- en saleservaring en een portie gezonde doorzetting dan zien wij uw reactie graag tegemoet. U kunt een aanmerkelijk aandelenbelang verkrijgen voor ca. 100K, eventueel door 2 MBI kandidaten in te vullen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29