laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MARKETINGPLATFORM B2B

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60381 20-01-2015 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

omschrijving

Gezocht: commerciële MBI-kandidaten

Het medialandschap is behoorlijk aan het veranderen. De crossmediale benadering – combinatie van offline/online adverteren – wordt steeds belangrijker.

Daarom heeft een uitgever een ijzersterk b2b marketingplatform ontwikkeld op basis van o.a. een zakenmagazine, een up-to-date website, professionele internet streamers, actieve social media (LinkedIn, Facebook, Twitter etc.), aantrekkelijke evenementen, interessante Nieuwsbrieven etc.

Dit platform biedt adverteerders de mogelijkheid om direct met haar doelgroep te communiceren, naamsbekendheid te vergroten, leads te generen, nieuwe klanten te verwerven. Het platform bundelt de kracht van offline/online in optima forma en brengt de adverteerder in pole position!

De multimediale producten zijn zowel in combinatie als individueel inzetbaar. Voor elk budget een creatieve- en succesvolle oplossing.
Het concept is nu gereed voor verdere uitrol, dit zal in eerste instantie in de volgende Gelderse regio’s plaatsvinden namelijk: Arnhem e.o., Nijmegen e.o., Veenendaal e.o. en De Achterhoek/ De Liemers.

Voor elke regio zijn wij op zoek naar een MBI-kandidaat met het volgende profiel:
- representatief met commerciële kwaliteiten;
- ondernemersmentaliteit;
- overtuigingskracht;
- pionier en netwerker;
- flexibele instelling, geen 9 tot 5 type;
- analytisch en punctueel.

Wat wij bieden is een samenwerkingsverband waarbij u als MBI'er in staat wordt gesteld om uw onderneming in uw regio geleidelijk en professioneel op te bouwen.

Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag achtergrondinformatie waarom u geïnteresseerd bent en hoe uw opleiding/werkervaring er uit ziet. Vervolgens nemen wij contact met u op om een en ander nader te bespreken.

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29