laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


COMPAGNON VOOR INNOVATIEF INBINDCONCEPT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60375 24-12-2014 Detailhandel Non-Food Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Onderneming met zeer innovatieve, internationaal gepatenteerde vinding in kantoorartikelenbranche is klaar om producten definitief te lanceren! Het gaat hier om een bedrijf dat een volledig unieke nieuwe manier heeft ontwikkeld om documenten / hand-outs / presentaties etc. in te binden.

Het bedrijf heeft een volledig gepatenteerd, hoogwaardig assortiment in portefeuille dat o.a. bestaat uit in eigen beheer ontwikkelde apparatuur dat momenteel al succesvol wordt aangeboden aan het bedrijfsleven. Er zijn plannen om uit te breiden met een 'thuiskantoor'-versie, alsmede een uitbreiding naar het hogere professionele segment.

Het assortiment past naadloos in de algemene trend van maatschappelijk verantwoord ondernemen door het milieuvriendelijke karakter. Door zowel binnenlandse als buitenlandse instanties is de vinding beloond met diverse awards op het terrein van gebruikersgemak, uitstraling en milieuvriendelijkheid.

De verkoop vindt thans plaats via een beperkt distributienetwerk in binnen- en buitenland. Na een periode van productontwikkeling is het moment daar om de focus meer richting sales te verplaatsen en zijn we op zoek naar een MBI-kandidaat die deze uitdaging samen met de huidige aandeelhouder aan wil gaan.

Om de internationale groeiambitie te realiseren wordt een ervaren commerciële man of vrouw gezocht die het strategisch plan mede opstelt en ten uitvoer gaat brengen. Specifieke kennis van de branche is niet vereist.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29