laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DRUKWERKFORMULE ZOEKT FRANCHISENEMERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60336 15-12-2014 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Overijssel Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

omschrijving

Altijd al willen ondernemen op de zakelijke markt? Overweeg dan om franchisenemer te worden van deze formule. De formule is de nummer 1 op gebied van Logistiek en Digitaal drukwerk. Gestaag is de formule gegroeid naar meer dan 16 vestiging in Nederland in 2014. De formule is een niche speler in de logistieke pakket- en postmarkt. Door de combinatie van concurrerende prijzen, uitstekende producten en altijd in de buurt van haar MKB klanten heeft de formule concurrentie voordeel.

De franchiseformule is aantrekkelijk door de lage investeringskosten en het feit dat er niet veel personeel nodig is. U kunt dus met een lage investering het bedrijf starten en verder uitbouwen.

De trends van de markten waarin de formule actief zijn, namelijk verzenden en digitaal drukwerk, zijn in beide gevallen positief. Door de grote toename van webshops en hiermee gepaard het verzenden van pakketten, merkt de formule direct in toename van de verkopen. Veel ondernemers vinden hun weg naar de formule, en waarderen de dienstverlening als goed! Ondanks het feit dat de grafische markt onder druk staat geldt dat niet voor de MKB. Het MKB heeft altijd visitekaartjes, posters en mailingen nodig. Voor de particuliere markt geldt dat er behoefte blijft aan familiedrukwerk, maar denk ook aan bijvoorbeeld canvasprints.

Een belangrijke doelgroep van de franchiseformule is het MKB. Om goed te concurreren in de markt is het belangrijk voor een franchisenemer om gepaste (lokale) markt conforme prijzen te kunnen bieden.

De formule geeft haar franchisenemers hier de vrijheid voor, maar natuurlijk ook handvatten voor succesvol ondernemerschap. Het systeem van franchisefee geeft de franchisenemer de mogelijkheid om de concurrentie een stap voor te zijn en om op commercieel gebied slagvaardig te zijn.

Daarnaast ondersteunt de formule de ondernemers “hands on” met acquisitie werkzaamheden. Deze werkwijze heeft de formule begin 2013 ingevoerd en levert sindsdien per vestiging het nodige resultaat op.

De formule gaat ervan uit dat de eerste competentie van een ondernemer zijn enthousiasme voor de formule is. Daarnaast worden de competenties voor commercieel inzicht steeds belangrijker. De vrijheid die de ondernemer krijgt om markt te maken kan hij dan ten volle benutten. Affiniteit met de postale, logistieke en grafische markt is natuurlijk een pre.

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt franchisen u wel wat? En lijkt het u fijn in te stappen bij een formule die zijn naam al heeft gevestigd in de markt? Twijfel dan niet en vraag geheel vrijblijvend informatie aan.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29