laatst bijgewerkt op: 28-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SNELGROEIENDE FORMULE ZOEKT FRANCHISENEMERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60324 15-12-2014 Detailhandel Non-Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Met meer dan 650 winkels verdeeld over Spanje, Italië, Portugal en 35 andere landen, is deze franchiseformule de marktleider geworden in zijn parfumeriesector: eigen creaties van hoge kwaliteit aan een lage prijs.

Expansie
Het netwerk van verkooppunten is momenteel in volle expansie in Europa, Amerika, Afrika en Azië. In deze sector heeft het merk de sterkste groei gekend, met verkooppunten zowel in het centrum van steden als in commerciële centra. In tegenstelling tot vele franchises vraagt de formule geen instapkosten of royalties op de verkoop, maar werkt met een licentie overeenkomst. Het merk heeft het grote succes en ongeziene expansie te danken aan zijn producten van hoge kwaliteit, gecreëerd door het prestigieuze team van parfumisten, en zijn lowcost filosofie.

De formule is de nieuwe manier om parfum te kopen, op een intelligente en verantwoordelijke wijze. Parfums worden niet meer gekocht omwille van het merk, maar omwille van de hoge kwaliteit, langdurige fixatie en de geurkarakteristieken, die de echte criteria worden voor de klant. De formule werd gecreëerd om te voldoen aan de noden van de moderne consument. Het is al langer geweten dat de hoge verkoopprijs van traditionele merkparfums te wijten is aan grote reclamecampagnes, speciale designflacons en hoge marketingskosten. Deze formule laat dit achter zich en concentreert zich op wat echt belangrijk is voor de klant: een hoge kwaliteitsparfum, aan betaalbare prijzen.

De formule kenmerkt zich door een lage investering (vanaf € 25.000), een hoge commerciële marge en een hoge rentabiliteit.

Producten
Het merk biedt een grote variëteit van producten aan, tegen lowcost prijzen, geclassificeerd per geurfamilie. De klant kan de hoeveelheid parfum kiezen die hij wenst te kopen en de flacons zijn hervulbaar. De klant ondergaat een koopervaring en wordt ingeleid in de wereld van het parfum. Op basis van persoonlijkheid, smaak, karakter en lifestyle van de klant wordt zijn geurfamilie bepaald. Het aanbod wordt aangevuld door enkele andere producten zoals huisparfums, autoparfums, mikado’s en andere.

Profiel kandidaat
Deze formule is voor ondernemers, commerciëlen, beheerders en investeerders die gepassioneerd zijn door de parfumwereld en de directe verkoop. Ervaring in deze domeinen is niet vereist, dankzij de opleiding en de constante begeleiding van de formule.

Deze franchiseformule zoekt dynamische kandidaten die zich bewust zijn van het belang van de klanttevredenheid, die het concept respecteren en professionalisme in zich dragen. Charisma en een commerciële spirit, die de klant op lange termijn tevreden wil stellen.

Heeft u ondernemingszin met de juist waarden die belangrijk zijn voor de klant, dan biedt de formule u deze opportuniteit aan!

Voordelen als franchisenemer:
- opleiding inclusief
- geen royalties
- geen instapkosten
- begeleiding en advies bij het zoeken van een geschikte locatie
- begeleiding bij de opening van de winkel
- continue ondersteuning
- centraal georganiseerde marketingcampagnes
- exclusiviteitszone

Entreegeld: €0
Totale investering: vanaf € 25.000

Spreekt deze formule u aan? En heeft u een ambitie om als ondernemer aan de slag te gaan? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29