laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE BIJ FRESH FOOD & COFFEE CAFé

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60294 10-12-2014 Horeca en Recreatie Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Activa / passiva transactie 5 - 10 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 Eenmanszaak

omschrijving

Deze franchiseformule is een Fresh Food & Coffee Café waar je 7 dagen per week zorgeloos kunt ontbijten, koffie drinken, de krant lezen, lunchen, werken en samen lekker bijpraten. Je kan reeds vestigingen nu al vinden in Amsterdam, Utrecht, Haarlem en Leiden en straks in veel meer steden in Nederland.

De formule zorgt voor lichte, gezonde, lekkere en verse producten voor elk moment van de dag. Het assortiment bestaat uit de kernmomenten: ontbijt, koffie, lunch en high tea. Dit Fresh Food & Coffee café is open, eerlijk, zorgzaam en transparant. Gedurende de dag worden alle producten zichtbaar voor de gasten bereid. De barista’s schenken vol aandacht cappuccino’s, de warme croissants komen net uit de oven en een grote club sandwich wordt à la minute bereid. De producten die hier worden gebruikt zijn puur, zoveel mogelijk biologisch, vers bereid en afgestemd op het seizoen.

Wat maakt deze formule zo bijzonder? De sfeer, de medewerkers, de uitgebreide menukaart: de hele beleving.

Wil jij je eigen vestiging bij de Fresh Food & Coffee Café formule? Dan is dit jouw kans! Deze formule is op zoek naar een enthousiaste en vakkundige ondernemer voor Alkmaar. Een ondernemer die zelfstandig deze vestiging kan leiden waarbij gastvrijheid en kwaliteit voorop staan. Leidinggevende ervaring in de horeca of aanverwante sectoren is hierbij van essentieel belang.

Entreegeld: €10.000
Totale investering: Circa €200.000
Benodigd eigen vermogen: Circa 30% van de totale investering

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten klik dan op de balk hieronder en vul je gegevens in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29