laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE MET FRESH EN HEALTHY CONCEPT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60293 10-12-2014 Horeca en Recreatie Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie 10 - 50 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 Eenmanszaak

omschrijving

Dit franchiseconcept is een fresh en healthy restaurant waar je je dagelijkse portie vitamines kunt krijgen op een lekkere en leuke manier. Middels dit concept serveert u verse wokmaaltijden, heerlijk frisse salades, fresh wraps en vitaminerijke smoothies. Alle ingrediënten zijn van de beste kwaliteit en worden dagvers aangeleverd door nauwkeurig geselecteerde leveranciers. Dit concept staat voor snel, gezond en heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding. Daarnaast is het assortiment halal.

Bij deze formule draait alles om vers en een bewuste, individuele keuze. Je stelt zelf je gerecht samen en wordt daarbij geholpen door vriendelijke medewerkers. De maaltijd wordt direct bereid en kan naar keuze in het gezellige restaurant worden gegeten of in handige verpakkingen worden meegenomen.

Momenteel is de formule reeds met tien vestigingen in de Randstad vertegenwoordigd. Binnenkort opent de elfde vestiging haar deuren. De vestigingen bevinden zich op goede locaties in of rond het centrum. Franchisenemers kunnen rekenen op een full service dienstenpakket van franchisegever. Voor, tijdens en na de start van jouw franchisevestiging staat het franchiseteam jou met raad en daad ter zijde.

Zit jij vol ondernemersambitie en wil je met het fresh en healthy concept van deze unieke formule de Nederlandse markt veroveren? Zet dan nu de eerste stap en vraag het franchisepakket aan!

Entreegeld: €10.000
Totale investering: Circa €250.000
Benodigd eigen vermogen: Circa 30% van de totale investering
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29