laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INKOOPORGANISATIE ZOEKT DIRECTIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60271 02-12-2014 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Benelux Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 N.v.t.

omschrijving

Inkooporganisatie zoekt directie

Een inkoopgroep die nationaal en internationaal opereert is op zoek naar directie en mede-ondernemers met specifieke kennis/ervaring in ICT. Deze onderneming heeft met leveranciers zeer goede, langlopende prijsafspraken gemaakt welke een-op-een worden doorgelegd naar klanten. Deze besparingen zijn bovenmatig en spreken iedere ondernemer aan. Dus je kunt als compagnon rekenen op een solide verdienmodel.

Naast het realiseren van inkoopvoordelen zijn de klanten lid van een netwerk (online community). In dit netwerk is de branche specialist de bindende factor voor ondernemers en biedt de organisatie meer dan inkoopvoordelen. Deze community kan voor diverse doelen ingezet worden nl. kennisoverdracht, uitwisselen van ideeën, enz.

Het shared service center vormt de ruggengraat van de organisatie. Dit onderdeel is verantwoordelijk voor alle contractering, administratie, facturatie en afhandeling van overeenkomsten met klanten en leveranciers. Daarnaast is het shared service center voor de ICT infrastructuur die nodig is om de organisatie te laten draaien en groeien.

Daarvoor zoeken we een technisch directeur, lid van de directie, die primair verantwoordelijk is voor de hele ICT infrastructuur. Kern woorden zijn kwaliteit, cloud, continuïteit & beschikbaarheid en flexibiliteit. De directie wordt gevoerd in collegiaal bestuur in nauwe samenwerking met de (vertegenwoordiger van de) aandeelhouders.

Profiel kandidaat:
• Een technisch directeur & ondernemer
• Ervaring met ICT infrastructuren opzetten en managen
• Doorzettingsvermogen en overtuigingskracht
• Communicatief sterk
• De wil om samen te werken

Als inbreng vragen wij ca. 150-250K welke wellicht deels financierbaar is.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29