laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UITZENDBUREAU ZOEKT FRANCHISENEMERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60234 26-11-2014 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Deze franchiseformule bestaat sinds 1969 en inmiddels hebben ze zo’n 90 reguliere en 50 inhouse vestigingen, verspreid over heel Nederland. Deze franchiseformule is een succesvolle, snel groeiende uitzendorganisatie die behoort tot de top vijf van grootste Nederlandse uitzendorganisaties. Wij zijn een A-merk met landelijke naamsbekendheid, professioneel georganiseerde marketing en een efficiënte organisatiestructuur.

De kracht van de formule

Het meest wezenlijke onderscheid ten opzichte van onze concurrenten is dat de formule een franchiseorganisatie is: elke vestiging wordt gerund door een zelfstandig ondernemer. Deze franchiseformule hebben wij in 1998 geïntroduceerd. Door- en met onze ondernemers zijn wij in staat structureel beter te presteren dan de markt. De langdurige betrokkenheid, de lokale marktkennis en het lokale netwerk zijn grote voordelen voor onze klanten. Onze franchiseondernemers hebben de drive en resultaatgerichtheid van een ondernemer en voelen zich verantwoordelijk voor het succes van de klant. En dat zie je terug in de cijfers.

Een A merk

Een sterk en succesvol merk als deze formule biedt franchiseondernemers veel meer dan alleen een goede
naamsbekendheid. Het Service Center van de formule in Den Haag ondersteunt de franchiseondernemers op het gebied van landelijke Marketing en Sales, ICT en Back-office. Op strategisch niveau wordt hard gewerkt aan innovaties en het laden van het merk. Dit zorgt ervoor dat de franchiseondernemer zich kan focussen op datgene waar hij goed in is: ondernemen in de lokale MKB markt.

Academy

Uniek bij deze formule is het intern opleidingsinstituut, de Academy, dat ervoor zorgt dat zij een continue lerende en inspirerende organisatie zijn. Zo kunnen startende franchiseondernemers, maar ook ervaren ondernemers en hun teams blijven werken aan de beste versie van zichzelf en hun onderneming.

Post-hbo traineeship Ondernemerschap

Voor de toekomstige franchiseondernemers die graag eerst nog wat handvatten willen hebben voordat ze een eigen uitzendbureau gaan starten bieden wij, in samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam, het 1 jarig Post-hbo traineeship Ondernemerschap aan. In dit programma word je helemaal klaargestoomd voor het ondernemerschap. Je werkt vier dagen per week op een van de vestigingen bij jou in de buurt en krijgt één dag per week college.

Franchiseondernemer worden?

Zoek jij zelfstandigheid, uitdaging en financiële onafhankelijkheid?
Heb jij ervaring in de uitzendbranche of arbeidsbemiddeling en zit ondernemen je in het bloed?
Dan ben je misschien wel de nieuwe franchiseondernemer voor deze formule!

Entreegeld: geen
Totale investering: dit varieert per vestiging
Benodigd eigen vermogen: dit varieert per vestiging

Bent u geïnteresseerd? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29