laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KWALITEITSPROGRAMMA VAN PERSOONLIJKHEIDSTESTEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60222 24-11-2014 Dienstverlening Economische en organisatieadviesbureaus
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk - - - N.v.t.

omschrijving

Onze cliënt is een internationale ervaren professional in de psychodiagnostiek. Zijn specialiteit is het ontwikkelen van onderzoeksmethodieken, tests, assessments en diepte-interviews van mensen in het algemeen en medewerkers in het bijzonder. In de afgelopen jaren heeft hij een volledig programma ontwikkeld dat een unieke bewezen combinatie van training en coaching omvat. Met name familiebedrijven maken gebruik van deze diensten.

Kwaliteitsprogramma's
De programma’s betreffen met name coaching en trainingstrajecten voor Young Professionals bij de keuze van hun optimale carrière, alsmede voor MKB+ bedrijven bij het maken van strategische keuzes op het gebied van HRM en bedrijfopvolgingsvraagstukken. Het volledige programma bestaat uit zogenaamde nul-tests, gevolgd door het uitvoeren van de uitgebreide en specifieke testen, waarop een compleet maatwerk dienstverlening tot stand komt.

Schaalbaarheid
De huidige activiteiten komen autonoom tot stand, maar kunnen snel schaalbaar worden gemaakt door het gebruik van ICT en acquisitie in de markt. Gelet op de leeftijd van onze cliënt wenst hij het business plan in samenwerking met een commerciële MBI-kandidaat verder uit te bouwen.

Overname/samenwerking
Onze cliënt komt graag in gesprek met commerciële MBI-kandidaten, die geïnteresseerd zijn in dit vakgebied en in staat zijn het business plan commercieel te professionaliseren.

Onze cliënt staat open voor diverse vormen van samenwerking. Bijvoorbeeld door middel van overname van de activiteiten, handelsnamen en ontwikkelingsprogramma’s, maar ook in een samenwerkingsverband waarbij de MBI kandidaat waarde toevoegt door zijn commerciële vaardigheden en onze cliënt zich toelegt op de uitvoerende adviestrajecten.

Het overnamebedrag ligt boven de €100.000.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29