laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


LIFESTYLE SHOP OP ZOEK NAAR FRANCHISENEMERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60220 24-11-2014 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Deze franchiseformule is nieuw en staat voor “totale gezondheid”. De formule is een lifestyle shop die er samen met jou voor zorgt dat je er in alle omstandigheden goed uitziet. Er goed uitzien is niet alleen de buitenkant. Er goed uitzien is je goed voelen over jezelf.

De franchiseformule heeft de afgelopen drie jaar bewezen succesvol te zijn in een crisistijd. Met een totaal nieuwe formule in de lifestyle branche is de formule uitgegroeid tot een volwaardige franchisegever. Deze franchiseformule creëert de Lifestyle shop! Juist nu is het belangrijk om te streven naar totale gezondheid.

Welvaartsziektes zoals overgewicht zijn serieuze bedreigingen voor de toekomst. Zelf zet je de stap en samen met de Lifestyle coach haal je het doel. “Het verbeteren van iemands kwaliteit van leven is geweldig”, alsdus een franchisenemer van de formule.

Entreegeld: €5.000
Benodigd eigen vermogen: €20.000
Gemiddelde omzet per vestiging: €180.000

Lijkt het jou ook geweldig om mensen te helpen? En heb jij altijd al willen ondernemen? Twijfel dan niet en vraag geheel vrijblijvend informatie aan.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29