laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ORGANISATIE-ADVIESBUREAU ZOEKT INVESTEERDER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60213 21-11-2014 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 € 200.000 - € 300.000 € 500.000 - € 1.000.000 B.V.

omschrijving

Investeringspropositie

Doelstelling onderneming:
Een middelgroot organisatie-adviesbureau dat inmiddels tien jaar bestaat. Vanuit vestigingen in Den Haag en New York begeleiden zij, zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid, grote strategische
advies- en uitvoeringsprojecten, van beleidsontwikkeling tot programmamanagement. Zij zijn een open en beweeglijke organisatie.
Al sinds de oprichting in 2004 zorgen zij voor verbinding en werken zij aan structurele verandering binnen organisaties en sectoren. Zij delen kennis en ervaring met elkaar, maar ook met klanten en met andere adviesbureaus. Delen is hun grondhouding omdat ze op zoek zijn naar de bijvangst: nieuwe inspiratie en ideeën.

Wij kiezen één duidelijke richting, één kernactiviteit, één verhaal; Samenwerken en Kennisdelen. Wij kapitaliseren op de positie die zij verworven heeft op dit gebied en bouwt dit verder uit. Wij hebben
een bewezen propositie op de gebieden:
- Concepting; we lossen (oude) maatschappelijke en economische vraagstukken op met de kennis en mogelijkheden van vandaag. We denken buiten bestaande kaders en in nieuwe organisatievormen, die we ontwikkelen, visualiseren en (middels participatie) realiseren.

- Organisaties bewegen; we adviseren en begeleiden bij het inzetten van technieken om organisaties te kantelen en om medewerkers en klanten succesvol van innovatie te laten profiteren. Hiervoor creëren we onderdruk, bovendruk en externe druk bij organisaties.

- Kennis kapitaliseren; meer waarde halen uit je kennis. Wij helpen organisaties om de beschikbare kennis in te zetten, om daarmee geld te verdienen of kosten te besparen en zichzelf duurzaam toekomstbestendig te maken.

Kerncijfers:
Het bedrijf behaalt komende jaren naar verwachting een omzet van ca. € 2.000.000 - € 2.700.000 op jaarbasis. Het bedrijfsresultaat voor de komende jaren bedraagt naar verwachting tussen de
€ 120.000 en € 270.000. De onderneming heeft ca. 16 mensen in vaste dienst.

Bijzonderheden:
De onderneming is gevestigd in een pand dat gehuurd is. De huurovereenkomst loopt tot ultimo 2016 en kan telkens met vijf jaar verlengd worden.

Reden kapitaalsbehoefte:
De aandelen zijn in het bezit van 2 partijen (ieder 50%). Er wordt 50% van de aandelen aangeboden door 1 der partijen.

Kapitaalbehoefte:
De omvang van het gezochte kapitaal bedraagt € 765.000.

Sector:
Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering bij (non)profit organisaties.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29