laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


AFVAL INNOVATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60204 19-11-2014 Industrie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 400.000 - € 500.000 N.v.t.

omschrijving

Dit concept voor afval innovatie is dé oplossing voor het uitschakelen van ongedierte en stank in afvalcontainers. Het betreft een toepassing welke is te plaatsen op één-assige afvalcontainers. Dit concept voorkomt ongedierte in afvalcontainers en zorgt ervoor dat rottende etensresten niet gaan ruiken. Er is een NL octrooi toegekend en een mondiaal octrooi staat in aanvraag. Tevens merkrechten beschermd voor Europa.

De markt voor deze afval innovatie is een mondiale. Eerste focus ligt op de Europese markt. Afnemers zijn: overheidsinstellingen, zorginstellingen, horeca, leisure. Voor de Nederlandse markt zal de distributie zelf worden opgepakt, voor Europa en de mondiale markt zal via distributeurs worden gewerkt. Inmiddels afspraken met gemeenten in Nederland voor afname en overeenkomsten met distributeurs voor Scandinavië, UK, Duitsland, Spanje en buiten Europa met Brazilië en Zuid-Afrika. Andere gebieden volgen snel. Er is derhalve zeer veel interesse voor de oplossing.

De financieringsbehoefte bestaat uit: vervaardigen matrijzen, productiekosten, mondiale octrooi regelen, werkkapitaal en bedraagt totaal € 450.000. Als zekerheid voor de financiering kan hypotheekrecht op onroerend goed worden verkregen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29