laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UITZENDBUREAU OP ZOEK NAAR FRANCHISENEMERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60199 19-11-2014 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk n.o.t.k. N.v.t.

omschrijving

Ondernemerschap, bezieling en doen zijn de belangrijkste waarden van deze franchiseformule. Ze vormen de basis voor hun relaties mét en de groei van hun opdrachtgevers en uitzendkrachten. De formule is continu op zoek naar nieuwe, slimmere oplossingen om van waarde te zijn voor hun relaties.

Over de formule
Met de roots in Twente zijn ze uitgegroeid tot een landelijke speler en werken ze samen met schitterende organisaties. Bovendien waren ze met een omzetgroei van 25% in 2012 het snelst groeiende algemene uitzendbureau van Nederland. Ook in 2013 hebben ze een flinke groei doorgemaakt. Om hun ambities de komende jaren te realiseren zijn ze op zoek naar ondernemers die dezelfde mentaliteit hebben als zij.

Wie zoekt de formule?
De formule zoekt bevlogen ondernemers. Je achtergrond vinden ze minder belangrijk. Ze hechten meer waarden aan persoonlijkheid dan aan kennis. Wel vinden ze het belangrijk dat je een enorm sterk netwerk hebt en dat je precies weet hoe jouw markt eruit ziet. Je hebt ruime ervaring, een visie op ons vakgebied en kunt deze praktisch vertalen. Je staat sprankelend in het leven en hebt bezieling. Boven alles wil je ver gaan in wat je voor onze opdrachtgevers en uitzendkrachten kunt en wilt betekenen. Als je echt wilt, kan alles.

Wat de formule biedt
Je wordt onderdeel van een bruisende organisatie en een sterk merk. Zij zorgen voor ondersteuning van jouw franchise vestiging op administratief, communicatief, facilitair en strategisch gebied. Daarnaast bieden we goede financiële voorwaarden.

Jaarlijke franchisefee: 25% van de brutowinst
Totale investering: bespreekbaar
Benodigd eigen vermogen: bespreekbaar

Enthousiast?
Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en zie jij een succesvolle samenwerking voor je? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29