laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BEKEND CAFé EN ZALENCENTRUM IN TWENTE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60163 13-11-2014 Horeca en Recreatie Café, discotheek, bar
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Overijssel Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 V.O.F.

omschrijving

In één van de vele karakteristieke plaatsjes, die deze schitterde regio telt, is dit bekende café en zalencentrum gelegen. Naast het (eet)café, wat door gasten uit de omgeving goed wordt bezocht, zijn er meerdere zalen aanwezig waar bedrijven en particuliere gasten uit de regio gebruik van maken. Het (eet)café biedt plaats aan 80-120 gasten. De zalen hebben een gezamenlijke capaciteit van circa 800 personen. Zowel het café als de zalen beschikken over een eigen entree.
Het bedrijf beschikt over voldoende potentieel om de huidige exploitatie voort te zetten. De omzet is stijgende en met name door een ondernemerspaar kan er een goed resultaat behaald worden. Gezien de oppervlakte ( totaal circa 1.100 m2) en de veranderende vraag vanuit de markt, is het eveneens uitermate geschikt voor een wereldkeuken concept of een all you can eat restaurant. Voor het bedrijf is op eigen grond een terras gelegen. Er zijn 8 eigen parkeerplaatsen aanwezig. In de directe omgeving zijn er voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Er bestaat de mogelijkheid eigen parkeerruimte, circa 32 plaatsen, apart bij te kopen. Op de verdieping is een riante bedrijfswoning aanwezig.

Vraagprijs € 895.000,= k.k.
Registergoed en bedrijfsexploitatie bestaande uit
bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, goodwill en website
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29