laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SUCCESVOLLE GAME-DEVELOPER ZOEKT INVESTEERDER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60116 07-11-2014 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 Vertrouwelijk - - - B.V.

omschrijving

De onderneming is een ontwikkelaar van serious-games. Dit zijn games voor de zakelijke markt, niet gericht op entertainment maar op leer- en veranderprocessen.

De onderneming is in 2010 gestart en heeft een sterke ontwikkeling doorgemaakt, inmiddels is het marktleider in deze niche met Ministeries, Prorail en andere grote organisaties als klant. De onderneming wil zich daarnaast gaan richten op games voor het MKB en daartoe een online platform/portal ontwikkelen voor games die voor een grote groep bedrijven relevant is. Dit marktsegment is tot nu toe onontgonnen. De onderneming is op zoek naar een investeerder die deze visie ondersteunt.

Het MKB vraagt om betaalbare games. Met behulp van een online platform en een verdienmodel gebaseerd op abonnement en/of “pay per play” is dit mogelijk.

Thema’s waarvoor games gemaakt worden voor dit platform zijn bijvoorbeeld EHBO, BHV, veiligheid en voertuigvaardigheid. Door deze aanvulling op de bestaande activiteiten zal de onderneming een aanzienlijke groei kunnen realiseren. De benodigde investering/financiering bedraagt € 200.000,-.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29