laatst bijgewerkt op: 27-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MUSIC & MEDIA BEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
60070 14-07-2015 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

De eigenaar (DGA) van een lang gevestigd internationaal opererend muziek en mediabedrijf met een goede naamsbekendheid en een uitstekende reputatie wenst, vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, de onderneming te verkopen.

De onderneming is een gespecialiseerde en gerenommeerde distributeur van (achtergrond-) muziek & media en aanverwante diensten, die middels geavanceerde technische systemen (harddisk en internet-streaming) aan uitsluitend professionele afnemers-markten worden geleverd.

• Produceren audio/visuele producties
• Ontwikkelen programma- formats
• Ontwikkelen gespecialiseerde professionele hard- en software
• Productlijn technische systemen onder eigen merk
• Assemblage en reparatie in eigen beheer
• Afzetmarkten o.a. horeca, vrijetijdsindustrie, sport- fitness- wellness en retail
• Meer dan 2.100 klanten

De jaaromzet bedraagt ca. EUR 1,4 - 1,7 mln. met een brutomarge van omstreeks 70%. De onderneming is winstgevend. Er is sprake van een goede klanten-spreiding en groeimogelijkheden. Het bedrijfspand wordt van een gelieerde onderneming gehuurd. De onderneming is relatief makkelijk verplaatsbaar. De huurovereenkomst kan naar wens van koper worden voortgezet of beëindigd. De representatieve bedrijfsauto’s zijn deels eigendom en worden deels geleased.

Gedacht wordt aan een strategische koper, bij voorkeur uit de muziek-media-computerbranche, die haar diensten-aanbod wenst uit te breiden respectievelijk haar marktgebied wenst te vergroten en dientengevolge synergie-voordelen kan behalen, danwel een MBI kandidaat uit de branche met voldoende beschikbaar risicodragend kapitaal (eigen/investeerder).

Heeft u serieuze interesse? Dan ontvangen we graag uw reactie. Na toetsing van uw geschiktheid en na ondertekening van de u toegezonden geheimhoudingsverklaring wordt u verder geïnformeerd.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29